Roto Patio Z

Feroneria standard cu sistem de actionare fortata pentru ferestre si usi batant-culisante

Cu feroneria noastra standard cu sistem de actionare fortata Roto Patio Z pentru profile din lemn, PVC si aluminiu se pot realiza suprafete mari de ferestre, pana la o greutate a ferestrei de 200 kg. Acest lucru corespunde trendului de a realiza incaperi din ce in ce mai inalte, inclusiv in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.

Usile-fereastra cu cercevea culisanta cu ridicare in locul celei oscilante economisesc spatiu si permit o utilizare optima a acestuia, deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii. Cu toate ca sunt mari, inalte si grele, elementele batant-culisante se pot bata si culisa lateral foarte usor.

roto-patio-z-1

In completarea sistemului Roto Patio S, vine Roto Patio Z, echipat cu actionare fortata integrata, care, la simpla actionare a manerului, aduce cerceveaua in pozitia de batare, respectiv de inchidere – ridicarea sau impingerea cercevelei la deschidere, respectiv inchidere nu mai este necesara.

Usile batant-culisante permit un acces confortabil catre terase, balcoane sau gradini de iarna, dar se pot utiliza la fel de bine si in bucatarii, camere de lucru si birouri.

roto-patio-z-4

Potrivit pentru

Sisteme batant-culisante pentru lemn si PVC
Patio 160 Z:
– Greutati ale cercevelei de pana la 160 kg
– Latimi ale faltului cercevelei intre 720-2000 mm
– Inaltimi ale faltului cercevelei intre 900-2700 mm
Patio 200 Z:
– Greutati ale cercevelei de pana la 200 kg
– Latimi ale faltului cercevelei intre 1050-2000 mm
– Inaltimi ale faltului cercevelei intre 900-2700 mm

Sisteme batant-culisante pentru aluminiu
– Greutati ale cercevelei de pana la 150 kg
– Latimi ale faltului cercevelei intre 650-1880 mm
– Inaltimi ale faltului cercevelei intre 930-2430 mm