Companie

Infiintata in 2004, Florida Construct este o companie dinamica care a cunoscut o rapida ascensiune, imbogatindu-si continuu gama produselor si a serviciilor oferite.

Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii.

Cel mai important activ al firmei este o echipa de 20 de profesionisti formata de-a lungul anilor. Sediul principal al firmei, depozitul si hala de productie se afla in Alba Iulia, str. Vartop, nr.07.

Companie din Alba Iulia
Str. Vartop nr.7 (intre Alba Iulia si Micesti)

Locatii

Florida Construct isi desface produsele atat prin showroom-urile proprii situate in Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca, cat si prin parteneriatele pe care le are cu constructorii si revanzatorii din intreaga tara.

Domeniul de activitate

Domeniul principal de activitate este distributia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan si a usilor Porta Doors. Alte domenii de activitate sunt confectionarea si montarea jaluzelelor verticale si a rulourilor textile.

Companie din Alba Iulia

Produse

Tamplarie din PVC si aluminiu: pereti cortina, ferestre si usi, compartimentari interioare. Completate de: glafuri aluminiu, glafuri pvc, panouri ornamentale, plase insecte, sticla securizata si alte detalii.

Oferta Porta Doors cuprinde usi intrare, usi antifurt, usi din metal, usi cu sticla, usi de exterior, usi garderobe, usi glisante si pliabile, usi tehnice, usi izolate fonic si rezistente la foc.

Pentru delimitarea dresingurilor ori pentru delimitarea altor incaperi mai avem Glisanta Slider.

Calea Motilor nr.136 (in apropiere de Kaufland, inspre Micesti)

Portofoliul de produse al companiei mai cuprinde inchiderile de sticla Valedo si peretii de vant Gaviota. Usile de garaj, pavajele Starstone, parchetul, gresia si faianta fiind deasemenea disponibile in oferta noastra.

In completarea ofertei de Rulouri si jaluzele interioare, ar trebui mentionate Jaluzelele Fantasy, Jaluzelele orizontale aluminiu, Rulourile duo, Pliseele, Panelo, Jaluzelele in falduri, Perdelele si draperiile.

Oferta este aproape la fel de generoasa la Rulouri si jaluzele exterioare. Avem rulouri exterioare, marchize si parasolare, jaluzele exterioare de aluminiu, copertine si rulouri inteligente.

Companie din Alba Iulia

Vrem sa lucram cu Dvs.

Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a produselor Florida Construct este calitatea. Pentru realizarea diverselor modele folosim materii prime de la renumiti producatori europeni.

Am fi onorati sa va numarati printre clientii sau colaboratorii nostri si va asiguram ca veti gasi in noi un PARTENER de nadejde.

Informații de contact companie

Intrare chat
Bună
Discută cu noi