Companie

Inființată in 2004, FLORIDA CONSTRUCT este o companie dinamică ce pune în centrul activității sale CLIENTUL și cerințele acestuia.
Florida Construct își distribuie produsele în județele: Alba, Sibiu, Cluj, Timiș și Arad, atât prin birourile proprii cât și prin partenerii săi.

Florida Construct are sediul central, depozitul și hala de producție în Alba Iulia și birouri de ofertare în următoarele orașe: Alba Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca și Deva.

De asemenea Florida Construct își desfășoară activitatea și online deținând următoarele site-uri: www.floridaconstruct.ro; www.usi-transilvania.ro; www.rulouri-sibiu.ro; www.usi-sibiu.ro; www.smarthome-transilvania.ro; www.fereastraflorida.ro.

Cel mai important activ al firmei este o echipa de profesionisti formata de-a lungul anilor.
Domeniile principale de activitate sunt montajul tâmplăriei din PVC Salamander Germania cu geam termopan, distribuția ușilor Porta Doors și producția produselor de umbrire (jaluzele verticale și rulouri textile).
Florida Construct ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi de garaj, vitrine, inchideri de balcoane si terase, pereti cortina; jaluzele verticale, rulouri textile, jaluzele orizontale aluminiu, rulouri exterioare, marchize si parasolare, plase impotriva insectelor, glafuri și produse smarthome Fibaro.

Alături de designul original si paleta coloristică deosebită, caracteristica principală a produselor oferite de FLORIDA CONSTRUCT este CALITATEA. Am reușit să avem produse de calitate alegându-ne cu grijă furnizorii (Porta KMI România, Madrugada Oradea, MCA, Alexiana, Fibaro România, Suntech România).

SUCCESUL nostru se datorează: adaptării permanente la cerințele pieței, inovației permanente, viziunii de ansamblu, comunicării permanente cu clienții și alegerii cu grijă a furnizorilor.
Afacerile se fac cu oameni și pentru oameni.
Am fi ONORAȚI să vă numărați printre clienții sau colaboratorii noștri si vă asigurăm că veți găsi în noi un PARTENER de nădejde.