Salamander culori si forme

Salamander culori si forme

Forme de ferestre

Mai mult spaţiu pentru inspiraţie

Bogăţia de variante de forme şi culori, multiplele soluţii speciale, stabilitatea superioară a formei, siguranţa funcţionării şi durata de viaţă fac din fereastra Salamander din material sintetic, componenta ideală pentru minţile creative. Salamander vă oferă o paletă generoasă de geometrii de profiluri şi sisteme de şprosuri, cu care se pot executa cele mai diverse formate de ferestre şi segmentări, arce simple, rotunde şi divizate. În acest mod puteţi adapta ferestrele simplu şi rentabil, la orice stil arhitectural.

Creaţi-vă o impresie generală asupra celor mai diferite formate de ferestre şi divizări:

Salamander culori si forme

Culori

Bucuraţi-vă de multitudinea de culori

Daţi frâu liber fanteziei la configurarea ferestrelor. Indiferent dacă doriţi să puneţi accente de stil puternice sau dacă doriţi să nuanţaţi elementele de faţadă pentru a capta privirile, ferestrele Salamander atrag printr-o diversitate incredibilă a sortimentului de elemente de decor. Este de la sine înţeles că la cerere, se pot furniza şi culori speciale sau culori individuale din gama RAL.

Salamander culori si forme

Combinaţi fereastra dvs. Salamander din material sintetic cu aspectul modern al ferestrelor din aluminiu. Datorită proprietăţilor termotehnice superioare ale ramelor şi canaturilor, la utilizarea ferestrelor din PVC se obţin indici energetici superiori (Uw), prin comparaţie, pentru întreaga fereastră.

Chiar după trecerea anilor, profilurile Salamander din material sintetic nu-şi pierd aspectul estetic deoarece stratul de acoperire cu folie de înaltă calitate are efectul unui strat de protecţie suplimentar, care protejează profilurile împotriva influenţelor intemperiilor. În plus, aceste profiluri sunt extrem de uşor de întreţinut.
Un lucru este sigur: Salamander aduce culoare pe ferestre

Lăsaţi-vă inspiraţi de generosul sortiment de elemente de decor de la Salamander.

Notă: Sunt posibile variații de culoare și de structură față de mostră. Ne rezervăm dreptul de a modifica paletarul coloristic.

Geometrii de profiluri

Diversitate de forme & funcţii

La configurarea ferestrei se pune accentul întotdeauna pe exigenţele dvs. personale. Numai dacă armonizaţi forma şi culoarea ferestrei cu tipul dvs. de casă se creează deja un aspect plin de stil. În funcţie de stilul construcţiei şi de gusturile dvs. vă puteţi decide la alegerea noilor ferestre şi uşi, pentru diferite linii geometrice.

Salamander culori si forme

Forme de ferestre
Culori
Geometrii de profiluri
Prin Florida Construct

Intrare chat
Bună
Discută cu noi