Din dorinta de a oferi clientilor cele mai durabile, aspectuoase si inovatoare produse din domeniul tamplariei PVC cu geam termopan, Florida Construct lanseaza un nou site dedicat exclusiv profilelor Salamander pentru usi si ferestre.

21-05-2013-lansare-site

Salamander are productia de profile PVC pentru ferestre si usi in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta. In 1973, ca parte din diversificarea companiei apare ramura de productie de Profile PVC extrudate pentru ferestre si usi. In 1985 se introduce sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 SALAMANDER pune bazele sistemelor DESIGN iar in 1998 SALAMANDER lanseaza sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD. Au urmat sistemele JetLine, STREAMLINE si apoi in 2010 linia exceptionala BluEvolution.

Toate acestea dovedesc o extraordinara putere inovatoare, viziune si concepte clare despre piata si viitor precum si curajul managementului de a imbratisa si promova noul. Aceasta este filozofia din spatele unei companii independente aflata in prima linie a inovatiei tehnologice care scrie in continuare povestea unui succes.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi