Va anuntam aparitia catalogului Porta Doors 2015 in limba romana. Catalogul in format PDF se afla la dispozitia dumneavoastra pe site-ul nostru la pagina Publicatii Catalog Preturi. La aceeasi pagina puteti gasi si preturile produselor Porta, disponibile tot in format PDF.

1-Porta-BALANCE-17-iulie-2015

Rugamintea noastra este sa rasfoiti in primul rand catalogul, pentru ca au aparut modele noi de usi care e posibil sa va placa. Lucram deja la actualizarea site-ului, dar sunt multe noutati si munca noastra va fi de durata.

2-Porta-DESIRE-17-iulie-2015

Noi, Florida Construct, distribuitor autorizat al grupului Porta inca din anul 2006, va asteptam in showroom-urile proprii din Alba Iulia, Sibiu si Deva pentru orice detalii care va intereseaza. Desigur, va stam la dispozitie si online (vedeti aici datele de Contact si pagina de facebook Florida Construct). Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi tot suportul necesar realizarii cerintelor dumneavoastra.

3-Porta-HARMONY-17-iulie-2015

De peste doua decenii Grupul Porta este un pionier in proiectarea si producerea usilor de cea mai inalta calitate, straduindu-ne sa urmam indeaproape tendintele globale in domeniul designului si tehnologiei de fabricare. Astfel, de-a lungul activitatii noastre am avut de multe ori privilegiul de a influenta gusturile a milioane de clienti in ceea ce priveste designul interior.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi